Sara

Direktlänk till inlägg 16 mars 2012

mars

Av beckaa - 16 mars 2012 23:01

Sicken da


Denna dag började med att alarmet ringde 04:45, ställde om de så att den skulle ringa om 5 minuter. Vaknade av att mamma stod och ropa på mig i hallen och sa att klockan var 05:30 och att jag skulle gå upp. Såg då att jag hade fortfarande mobilen i handen och att jag inte hade ställt om alarmet. suck.        


Hur som helst så var det bara att kliva upp, ner och käka lite frukost och sedan börja göra sig klar, gick upp till brorsan och ringde på och sa att  det var dags att vi skulle åka. fick till svar: ja jag kommer strax. 

jag gick ner, satte mig i fotöljen och vaknade 07:30 av att brorsan bankade på dörren.tänkte: FAN JAG HAR SOVIT ÖVER   . Fort som fan slängde jag på mig skorna och tog jackan under armen och sprang ut till bilen. sen var det bara att åka iväg till jobbet.


Härligt fredags pass vart det där iaf. Musiken på högsta volym, portarna var öppna, och full fart på verkstaden.   


Kom hem runt 18-tiden, då var det dags att slänga in första tvätten i maskinen, städa badrummet, matsalen,hallen och ladda upp alla kort från kameran till datan. 

Nu blir det att hoppa in i duschen och sen så blir det att starta nå film, sen blire fan sovdags.

lång dag i morgon så, Godnatt     


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se