Sara

Direktlänk till inlägg 28 januari 2012

see you soon

Av beckaa - 28 januari 2012 00:51

Jahapp, 28 dagar har redan gått på detta år, det går undan   
Ida så vart det att gå upp till syon och snacka lite om skolan, vilken linje ja ska välja o så, sen så vart det att åka in till Ikea med brorsan o grannen o shoppa för fullt. vart det att hjälpa brorsan med lite inredningen lägenheten efter ! :)

vart grymt snyggt !..kanske man ska välja nån sån linje? jäkla va svårt det ska vara o välja vilken linje man ska gå i 3 år   menmen jag får väl fundera ett tag till på hur jag vill göra.


iaf kom nyss hem, så här sitter jag o drömmer mig bort hur jag vill att rummet mitt ska va :))

redan en sida i anteckningsblocket som är fullt med saker som ja ska fixa/köpa.

För nu har jag bestämt mig för att det ska vara hel vita väggar, kanske en silvrig medaljong tapet bakom sängen.


lite saker som ska köpas då.  

ny garderob ( vit )

2 sängbord ( vita ) 

byrå ( vit ) 

olika fotoramar ( svarta ) 

stor spegel som ska hänga på väggen ( vit )

m.m 


sen så köper man några färgglada blommor, blir nog o köpa några sängöverkast i olika färger så är det bara byta

( färgtema lite då å då, när man känner för det )   


så fort man får lönen så blir det att börja handla lite smått.

lite för o efter bilder kommer sen när rummet är helt klart    


/ over and out rebecka  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se