Sara

Direktlänk till inlägg 24 maj 2011

the end´s not near

Av beckaa - 24 maj 2011 22:44

Halloj där :))

Har inte haft tid att blogga nått under dom senaste dagarna bara för att det har varit fullt upp med praktiken, skolan o allt :)
 

Vet inte om jag har skrivit nått om att jag har fått praktikplats vid Nobina i Sandviken? aja det är ett bussgarage, jag är i tvätthallen och får städa ur bussar ja. Ska ha praktik fram nu till sen sista maj bara. 


I lördags så vart det att åka hem till Rosa och gratta henne för att hon har fyllt 20, fyfan va tiden har gått fort kan ja säga. Tänker tillbaka då när vi var små och bodde i Sandviken, allt var så bra, fanns inga bekymmer, vi var alltid ute på nå äventyr. Känns verkligen som om det var i går :O saknar det som bara den :)


Och i söndags så vart det att åka på 4-års kalas i Gävle. Hade grymt trevligt. 

Grattis ännu en gång till er! :D


Idag så vart det att åka till praktiken som vanligt, sen vart det att fråga om sommarjobb där också. och det är lät verkligen positivt att jag skulle få platsen.

så det är ju kanon det. :))


Här kommer lite bilder som jag har haft på mobilen ett tag, kände att jag verkligen lära rensa telefonen :D haha


                                 den här bilden ovan, är ej redigerad :D  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se