Sara

Direktlänk till inlägg 12 maj 2011

what about now..

Av beckaa - 12 maj 2011 23:17

hallå där :)


Nu har jag  inte bloggat på ungefär en hel vecka :O

Den här dagen började verkligen inte bra för mig..
Missade 8 bussen, när jag skulle skynda mig ut till 9.45 bussen så glömmer ja jackan hemma o det regnar ute..när man kommer till sandviken så spöregnar de, kom på då att det var hål i mina söta foppa-tofflor, regnade o åskade när man var i skolan, fick ont i huvudet :( varit grymt mosig i dag så har i stort sätt inte orkat gjort något nästa. Och jaa vad kommer inte hända i morgon då när det är fredagen den 13:onde  :O

När man kom hem så vart det att ta fram aladdin-asken o starta datan :)
till slut så kom mamma hem o vi gick fram till affären. sen vart det hem och städa lite :) Senare så kom rigmor o leon hit :)


Så nu så sitter man här och väntar på att tvätten blir klar så man kan gå och sova någongång ^^.


 Jag har verkligen beslutångest...funderar på om jag ska ta o färga håret mörkt ( för det slits jävligt mycket om jag har det blont, men jag tycker att jag passar bättre i blont än i mörkt...så..

sen är det om jag ska ta och pierca läppen igen ( det har ju växt igen så ) eller om jag ska ta o pierca tungan...näe nu blir det att kolla om tvätten är klar sen ska ja sova. Godnatt godnatt :) 

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se