Sara

Alla inlägg under januari 2011

Av beckaa - 14 januari 2011 15:37

Hejhej    Nu ska jag typ berätta hur min dag har varit.

Allt började med att jag vaknade 8:30   (a) vela egentligen bara forsätta att sova :)

men jag bestämde mig för att åka in till skolan i alla fall. Så jag tog 9:45 bussen..men den kom ju först klockan 10. haha. Så jag var i Sandviken vid 10:35.

 

Hellre några timmar i skolan än inga alls liksom, missar ju så grymt mycket om man ska vara borta hela tiden, så jag har bestämt mig för att jag ska försöka va i skolan så mycket som möjligt nu denna termin, jag vill ju komma in på en linje till hösten.

Apropå linje till hösten så tror jag vet exakt vad jag ska välja :) sam-media :) men vet inte om jag ska välja i Gävle eller i Sandviken ?, det får jag fundera mer på :p

 

I alla fall hann vara med på halva historian sen vart det rast i typ 10 minuter. haha. Efter rasten så hade vi samhällskunskap till 12. då vi slutade :) men lära ju sitta kvar till 14 för att bussen skulle gå då ;D.

 

Så segt att bussarna ska gå så sent. eller ja, sent o sent. men om man missar 12 bussen så måste man vänta i två timmar på nästa, och om man missar den så måste man vänta ytterligare två timmar för den går ju 15:54. gaaah. ;D

 

Nu är man äntligen hemma..eller jaa jag har ju varit hemma ett tag nu ;D men skitsamma ni förstår hoppas jag. Funderar på om jag ska gå in till vardagsrummet nu och slänga mig i soffan o kolla klart på filmen som jag började kolla på igår kväll :) men frågan är ju om mamma vill släppa ifrån sig tv:n en stund iaf (a) haha.

 

Sen kommer jag att slänga in några bilder som jag knäppte i går när becka o jag gick på promenad :)

 

hare bra! :)

 

/over and out rebecka
ANNONS
Av beckaa - 12 januari 2011 11:44

sådär nu är man i skolan :))

fyfan bussen vart försenad typ 10 min -.-', tappade mobilen på bussen så jag nådde den inte, så när jag  skulle gå till nästa säte och krypa på golvet för att försöka hämta mobilen..men gissa vad som händer? :O jo busschaufören kör skitfort i en kurva så jag ramlar omkull -.-' så att nu är handleden mer kaputt känns det som -.-'

 

När man har varit i skolan kanske i 30-45 minuter så går brandalarmet -.-' och alla måste ut..som tur var så hann jag hämta min jacka..men inte mina vantar..

så jag frös ganska så mycket kan ja tala om.

Det visade sig att det var nå rökutveckling i lärarummet -.-' så brandbilen kom med blåljus.

 

Så nu sitter man här i klassrummet igen och försöker skriva om mellankrigstiden och andra världskriget..usch.

ANNONS
Av beckaa - 12 januari 2011 08:03

Det är inte så jätterolig morgon just nu kan ja säga :(

 

Har grymt i handleden sen jag halkade i går :( sen

vaknade 7:45, aldrig en chans att jag skulle hinna mee 8 bussen då -.-' så jag måste vänta på nästa som går 9.45 då är man i skolan först 10.30 -.-'

..men ganska så skönt med lite sovmorgon :D.haha

 

så nu ska ja försöka kliva upp ur sängen och gå till köket och göra iordning lite frukost, sen starta tv:n :D precis som när man var liten :D


    Av beckaa - 11 januari 2011 06:46

tjenare fan :p allt bra? vi får hoppas på det :) men vad dålig ni är på att kommentera ! :O shit asså :P

 

fyfan vad trött jag var i går kväll höll nästan på att svimma :O så jag somnade 21 och vaknade 01.00 och trodde att klockan var omkring 07.00 men icke sa nicke att hon var -.-' så det var bara att försöka somna om igen. Men ganska tur att klockan inte var så tidigt på morgonen heller, för nu känner man verkligen att man har fått sovit ut :)

 

Nu blir det att ställa ifrån sig datan med att börja med.haha sen mot sminkbordet (Y). nästa station är frukost bordet, därefter järnvägsstationen för att åka mot plugget :) hoppas att det blir lika bra som igår :)

 

Men ha det bra allihopa :)

Av beckaa - 10 januari 2011 03:26

en timme har gått och jag kan fortfarande inte sova -.-' :(

:)

Av beckaa - 10 januari 2011 02:00

Hej där

Idag är det den 10 januari 2011 och klockan är 02.00,

och om precis 4 ½ timme så ska man gå upp och göra sig klar

till skolan..

 

Vet hur mycket jag har velat att skolan ska börja och så,

men just nu? nej inte så mycket faktiskt.

Tänk att kliva upp 06:30 varje morgon för att hinna med 08.00 bussen.

och att lovet är slut, kapusch,borta. Men, som tur är.

Så är det inte så många veckor kvar tills vi har sportlov.

det är bara att börja räkna ner dagarna.

 

Har just precis sett klart Fast & furious, mycket bra film.

och jag är typ dödstrött, men orkar inte gå och sova riktigt än.

Så jag ska väl kanske starta en till film som man kan sova till.

 

Så, jag kommer väl att blogga mera innan jag åker iväg till skolan.

Godnatt på er :)


Av beckaa - 8 januari 2011 03:03

Dagen började med att jag klev upp vid 2 (a) haha bättre sent än aldrig ;)

 

sen vart det att göra sig klar för att mamma och jag skulle fram och handla igentligen, men då frågade becka om jag ville följa med på en promenad.

 

Såklart ville ja det :) så det vart att promenera fram till byn fika lite på trellin, en tripp in på ica och köpa chips, dipp och gräddfil, svängde även förbi chic o tobakshörnan :)) vi lära ju köpa coca cola :) sen så gick vi hem till henne å försökte lära oss hur man trollar..

 

jag länkar till hennes blogg istället för att ladda upp videos nu :P men det kommer jag även göra :)

 

http://beckasvarld.blogg.se/ :)) kommentera :D

 

men nu blire kväller för min del, Godnatt..eller jaa..Godmorgon på er :)

Av beckaa - 6 januari 2011 15:52

godeftermiddag :P..eller vafan vi skriver såhär istället. Godkväll :) vaknade för sisådär en halvtimme sen (a) måste försöker vända tillbaka dygnet innan skolan börjar ^^,


Idag så blir det att softa framför tv:n, hade ju tänkt att gå långpromenad med hunden men det är ju snöstorm här ute ju :O så det blir aldrig på frågan att jag tänker gå nå långt då :p


nå förslag på nå bra film? :)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se