Sara

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

väntan

Av beckaa - 21 januari 2011 12:56

Har precis slutat i skolan för denna vecka, så nu sitter man utanför bibblan och bara väntar och väntar på att tiden ska gå lite fortare så att man kan börja gå mot bussen. Och jag har kommit på att det inte finns nå eluttag runt omkring där jag sitter..ganska tur att det är 50% batteri kvar på min data..men om jag ska spela super mario så kommer datan dö ganska så fort kan jag tänka mig. Så jag får helt enkelt inte spela det just nu då.segt Så det får jag vänta med tills jag kommer hem. Men så lång tid är det ju inte kvar så det är ju tur :P

 

Så när man kommer hem så är det bara att gå tillbaka mot stationen för att gå till Mattes bröd och fråga om man kan få sommarjobba där, sen blir det att bara vara hemma och tare lugnt :D det är ju fredag som sagt :D. Synd att man inte kan gå till Göranssons arena ikväll :/ Jay och Minnah kommer att sjunga där :) men icke sa nicke att jag kan gå dit fast jag skulle vilja göra det. Gillar absolut inte att mina pengar ska komma den sista.

 

Haha, måste fan skriva upp vad jag ska köpa när jag får mina pengar annars så kommer jag att glömma bort det viktigaste och köpa något absolut onödigt. Likt mig så. Funderar starkt på om jag ska gå till cafeterian och köpa kaffe och sen gå mot bussen. 
ANNONS
 
syster

syster

24 januari 2011 21:06

om man har kvar sina pengar från den sista till den sista ska de inte spela någon roll när de händer saker på stan , för då har du alltid pengar till hands <3

http://rozza.bloggplatsen.se

beckaa

24 januari 2011 21:08

haha joo men ändå :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se