Sara

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Dag 06

Av beckaa - 6 december 2010 20:12

Dag 06 - Min dag

 

Som ni kanske läste i det tidigare inlägget så var min morgon inte alls nå bra.. och jag kan lova att det inte vart bättre på ett tag.

 

Jag gick i tid ner till stationen för att jag skulle åka med 8 bussen som vanligt.

Det var 2 stycken till som skulle hinna med bussen, dom var bara en liten bit ifrån mig. Precis när dom har klivit på bussen så stänger busschaufören dörren och börjar åka iväg..FAST HON SER MIG GÅ MOT BUSSEN! JAG ÄR KANKSE 1 METER IFRÅN BUSSEN!!  jag säger högt för mig själ -vafan kan hon stanna bussen då!? hon ser ju fan att jag ska med!?

 

Till slut så stannar hon bussen och jag får kliva på, efter jag hade tagit bort kortet från den dära makapären så sätter hon  foten på gasen och gasar iväg med en jävla fart :O och jag håller på att ramlar omkull :o  ( fick nå fel ja nästan :@, snacka om arg jag vart) för hon höll ju fan på sådär hela tiden ju)

 

Till slut när man kom fran till Sandviken så bestämde jag och Denise för att gå till Ica Maxi för att handla lite, sen så har dagen rullat på bra tycker jag. Kollat på julkaldern ungefär hela dagen i skolan. Har ju missat den när den har gått på tv, men nu har jag hunnit kollat i kapp. Så i morgon klockan 7.15 kommer jag att sitta framför tv:n och kolla på julkaledern :D.

 

När man slutatde i skolan så vart det att åka hem med 10 i 4 bussen, sen vart det att gå ut med hunden. gå fram. käka. ut med hunden . och nu så sitter man här och ska se film med mamma. Avatar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se