Sara

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

asså jag orkar inte med detta mera, vill bli frisk :'(<3

Av beckaa - 30 november 2010 14:41

hej alla läsare

 

gick ner till hc i går vid 4, en sköterska frågade hure va med mej..(jag kunde ju inte prata nått nästan så mamma fick berätta hur mke feber o så jag hade )

 

hon skule testa hur mke feber ja hade just då.. ( på vänster öra så vare 37 och på högra örat var ju 38 ) det var ju fint dä..jätte -.-'

 

Hon sa att jag skulle gå och ta ett prov och kolla om jag hade halsfluss lr int..fick ta ett blodrov i fingret för att kolla om jag hade nå infektion någonstans i kroppen ( men som tur var så hade jag inte det ) sen så vare dags för ett halsprov..( usch så hemskt de va..höll på att spy) (det luktar ju var så varje gång jag andas så är jag på väg att spy :(

 

fick sitta och vänta i 5 minuter för att få reda på svaret..men gissa vad som hände?

..jo de visades ju ingenting på den dära jävla makapären :@

 

så jag fick träffa läkaren..och hon sa att pencelinet skulle va på apoteket om 5 minuter..för att hon tyckte inte att det såg bra ut i halsen..sen så frågade hon om jag hörde något.

 

jag ba- jaa? varför skulle jag inte göra det?

hon- för att du har sjukt stora vaxproppar i båda örorna..snart..vilken dag som helst så kommer du få lock på båda örorna :O så jag tycker att du ska komma hit och spola örorna.

...................

 

Å fyfan vad ont det kommer att göra :'( kommer ihåg förra gången :( grät ju som bara den ja :(

 

Som tur var så skrev hon ut örondroppar till mej oxå..( men fyfan man hör inget när man har tagit dom :'( )

 

ne fan nu ska jag krypa ner och sova ett tag innan man ska ta nästa pencelin tablett..måste ju ta 3 om dagen :O 

 
ANNONS
 
Ingen bild

rozza

30 november 2010 18:34

heheheheheheh mohahahhahha närå , krya på dej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se