Sara

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

storm

Av beckaa - 24 november 2010 08:32

Godmorgon godmorgon

 

vaknade för ett litet tag sen, blir ingen skola i dag bara för att vi har studiedag. och hela gårdagen så satt jag o tänkte vad man skulle hitta på för nått under dagen, till slut så kom ja på att jag kan ju följa med upp till lingbo.till mammas jobb då.

men nu så ligger jag i sängen och funderar på om jag verkligen orkar de. de snöar som fan ute och sen blåser det oxå. lr om man ska va hemma o dega framför tv:n o datan en hel dag ? men det lät ju inte så roligt om man tänker efter.

 

usch, i går så fick jag feber senare på kvällen, kändes precis som om någon satt o blåste rakt i mitt öga. de rann hela tiden. o nu har jag ont i halsen och svider runt ögorna. precis som om jag inte har sovit på flera timmar. men det har jag ju gjort.

 

hatar att bli sjuk. är fan sjuk hela tiden känns de som. kan va frisk i en vecka typ, sen blir man sjuk igen. men inte ska jag vara hemma och ta det lugnt under dom här veckorna. jag ska fan till skolan och plugga fast ja har 40´feber.man missar ju så frymt mke annars.

 

ne nu ska jag kliva upp och göra mig i ordning sen blire att käka frukost innan man åker iväg.

 

ha det bra alla.

 

/ over and out rebecka

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaa - 2 maj 2012 13:49

Godeftermiddag    I helgen så vart det att åka upp till Rönnåsen o fira min födelsedag. Valborg vart att fira i Högbo.  Så helgen har varit OK.  I morse så vart det att ta 1 timmes cykeltur, nu jävlar är det allvar, annars så kommer jag aldri...

Av beckaa - 24 april 2012 22:23

Fy i helvete vilken jäkla seg dag det har varit i da ! Kör ju morgon passet på praktiken ju, så då börjar man 05:00-14:00.   Natten till i går så vart det ingen sömn, så kan säga att jag var ganska så trött i går när man kom hem från praktiken ...

Av beckaa - 23 april 2012 00:13

icke sa nicke att det vart att gå och sova efter man hade duschat. Fortfarander pigg som fan, så jag börjar väl o plattar håret så slipper jag göra det innan ja ska åka iväg.      Tänk att det ALLTID blir så här för mig..: uppe sent en kväll, ins...

Av beckaa - 22 april 2012 21:39

Äntligen så är det klart ! Sovrummet är städat och tvättmaskinen går för fullt.  Sitter o kollar på tapeter/nya möbler och drömmer mig bort.        Behöver ju: Tvättkorg, taklampa, vägghylla, papperstunna,klädhängare,lådor/korgar m.m     ...

Av beckaa - 27 mars 2012 20:34

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! Har även gjort ett till "rum" det är bara och söka på mitt namn så dyker det säkert upp :) ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sara med Blogkeen
Följ Sara med Bloglovin'

Antal nyfikna :)

klocka


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se